Starterslift

 

Ons doel is het laten slagen van jouw droom!

Heb jij een innovatief idee of bijzonder talent? Wil je graag voor jezelf beginnen of samen met anderen een bedrijf starten? Of je bent al voor jezelf begonnen, maar weet je niet goed hoe je nu verder komt? Kom dan eens praten bij Starterslift!

 

Het begint met een idee.

Startende ondernemers hebben vaak veel vragen zoals:

Als je met deze vragen zit, kom dan naar Starterslift. Wij houden je idee tegen het licht van de markt. We bekijken het in relatie tot jouw mogelijkheden en beoordelen de kans van slagen. Is het écht goed….  Écht uniek… Heb jij de eigenschappen om het idee werkelijk verder uit te werken tot een succes? Zijn wij daarvan overtuigd, dan ondersteunen we jou bij het waarmaken van je ambities.

 

Met Starterslift sta je er niet alleen voor – de projectmanager

De projectmanager van Starterslift is jouw vertrouwde aanspreekpunt. Samen bepaal je welke middelen je nodig hebt; bijvoorbeeld voor je product, de markt of je onderneming.  Én je krijgt toegang tot een uniek netwerk van coaches en onze interne opleidingen.

 

Incubators: broedplekken van inspiratie

We bieden je ook huisvesting aan in onze incubators, inspirerende plekken waar huisvesting wordt geboden aan startende ondernemers die elkaar ontmoeten, inspireren en vooruit helpen. Vanuit een gezamenlijke motivatie om nieuwe ideeën verder te onderzoeken en ….. om te slagen.  

 

Heb je al nagedacht over geld ?

Wij kijken samen met jou naar het financieringsplan. Wat heb je nodig? Wat denk je dat je product gaat opleveren? Hierbij is de ondersteuning van je projectmanager onontbeerlijk. Wij hebben eigen fondsen waaruit je een financiering kunt krijgen en we hebben ook contacten met financiers en investeerders.

 

Zijn wij overtuigd van jouw kansen?

Starterslift is er alleen voor de meest kansrijke ondernemers. Denk je ons te kunnen overtuigen en ga je ervoor? Maak dan een afspraak met één van onze projectmanagers!

 

Contactgegevens Projectmanager Academy for Digital Entertainment (ADE), Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit (SLM) 
Projectmanager:  Patrick Faasse
Telefoonnummer: 06 - 16 49 00 33
E-mail:     patrick.faasse@starterslift.nl
Locatie Dutch Game Garden Breda (Archimedesstraat 17)
Website:  www.starterslift.nl/kennis/
Contactgegevens Projectmanager Academie voor toerisme (AvT), Academy for Leisure (AfL), Academy of Hotel and Facility Management (AHFM)
Projectmanager:   Ben Veenstra
Telefoonnummer: 06 - 20 13 06 02
E-mail:     ben.veenstra@starterslift.nl
Locatie Hopmansstraat Kamernummer N2.401
Website:     www.starterslift.nl/kennis/

 

Starterslift: Schakel tussen kansrijke ideeën en bloeiende bedrijven.

Stichting Starterslift ondersteunt al sinds 2003 kansrijke ondernemers in West- en Midden-Brabant. Onze projectmanagers hebben zelf ervaring in ondernemen en dragen actief bij aan het slagen van jouw plannen. We opereren vanuit onze locaties in Tilburg en Breda en zijn zeer actief in het onderwijs: Tilburg University, Avans Hogeschool en NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Zo levert Starterslift een bijdrage aan de economie en werkgelegenheid in de regio.